Reşedinţa din Londra a lui Sting, evaluată la peste 18 milioane de euro, a fost scoasă la vânzare

Casa din Londra a lui Sting, situată în centrul Londrei, în apropiere de Downing Street şi evaluată la 15 milioane de lire sterline (18,7 milioane de euro), a fost scoasă la vânzare, conform dailymail.co.uk.

Sting

Dotată cu nouă dormitoare, cinci săli de recepţie şi şase băi, casa este situată în apropiere de Buckingham Palace şi Downing Street, în apropiere de reşedinţa prim-ministrului Marii Britanii David Cameron.

Sting, în vârstă de 62 de ani, şi soţia lui, Trudie Styler, care deţin proprietăţi în New York, Toscana şi Wiltshire, au cumpărat casa din Westminster în urmă cu 11 ani, pentru suma de 5,7 milioane de dolari de la politicianul laburist Shaun Woodward, membru în Parlamentul britanic. Casa, construită pe trei etaje şi cu mansardă, dispune chiar şi de propriul lift, notează dailymail.co.uk.

Sting şi soţia lui locuiesc în cea mai mare parte a timpului la New York şi deţin, în plus, o proprietate de peste 200 de hectare în Toscana şi o casă elisabetană în Wiltshire, cu 60 de hectare de teren agricol.

Recent, starul britanic a vândut de curând o casă pe care o deţinea în Green Park din Londra, cu 12 milioane de dolari, mult peste preţul de achiziţie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here