Richard Clayderman va susţine un turneu de Ziua Femeii în România, în perioada 6-10 martie 2017

Richard Clayderman revine în România în 2017 pentru a celebra femeia de-a lungul unui turneu care se va desfăşura sub semnul iubirii şi sensibilităţii. De Ziua Femeii, The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman, va asigura coloana sonoră a unei primăveri romantice. Spectacolele din acest an vor avea loc între 6 şi 10 martie în Timişoara, Tîrgu-Mureş, Constanţa şi Galaţi.

Afis Clayderman

Intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creează o fascinantă poveste de iubire cu fiecare concert pe care îl susţine.

Acordurile perfecte de pian, compoziţiile de excepţie care l-au făcut celebru şi carisma pe care o revarsă asupra publicului se îmbină desăvârşit în concertele sale, generând o stare de graţie care învăluie spectatorii.

Richard Clayderman va fi acompaniat, în turneu, de Camerata Regală şi va concerta în România potrivit calendarului:

6 martie – Timişoara, Sala Sporturilor “Olimpia”
7 martie – Tîrgu-Mureş, Sala Sporturilor
8 martie – Bucureşti, Sala Palatului
9 martie – Constanţa – Sala Sporturilor
10 martie – Galaţi – Sala Sporturilor “Dunarea“

Spectacolele încep la ora 19.30. Accesul publicului se va face începând cu ora 18.30. Biletele, de trei categorii (150 lei, 200 lei şi 250 lei) se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole şi online, pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, bilet.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here