Rihanna vrea să cumpere un club de fotbal din Marea Britanie

Cântăreaţa Rihanna a iniţiat o serie de negocieri pentru a cumpăra un club de fotbal din Marea Britanie şi a primit câteva sfaturi în acest domeniu de la bunul ei prieten, fotbalistul Didier Drogba, care joacă pentru echipa Chelsea Londra, informează contactmusic.com.

Rihanna

Vedeta, în vârstă de 26 de ani, intenţionează, de asemenea, să creeze o academie de sport în ţara ei de origine, Barbados. Ea doreşte să devină şi preşedintele propriei echipe de fotbal din Marea Britanie.

„La început, am crezut că dorinţa Rihannei de a cumpăra un club de fotbal va dispărea foarte repede. Ne-am imaginat că ea se află încă sub influenţa Cupei Mondiale din Brazilia. Dar acum a devenit clar faptul că ea îşi doreşte cu adevărat acest lucru. Vrea să înfiinţeze o academie de fotbal în ţara ei, Barbados. Apoi, visul ei cel mai mare este de a cumpăra un club de fotbal din Marea Britanie”, a declarat o sursă pentru Daily Star.

În trecut, artista a dezvăluit că este o mare admiratoare a clubului F.C. Liverpool, dar a lăsat să se înţeleagă că se gândeşte şi la posibilitatea de a cumpăra un club din Los Angeles. „Marea Britanie este ca o a doua ţară pentru ea, deşi a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispusă să colaboreze şi cu o echipă din Los Angeles”, a adăugat aceeaşi sursă.

Rihanna nu este singura vedetă care se află în discuţii pentru a prelua o echipă de fotbal britanică. Recent, rapperul american Snoop Dogg a recunoscut că intenţionează să investească în clubul scoţian Glasgow Celtic. Rapperul P. Diddy s-a aflat şi el în negocieri pentru a cumpăra clubul Crystal Palace în 2010 şi a spus că a făcut acest lucru întrucât îi plăcea numele echipei britanice. Tom Hanks este şi el un mare admirator al fotbalului britanic şi susţine echipa Aston Villa, în timp ce Sylvester Stallone a fost văzut de câteva ori pe stadioanele britanice în timp ce asista la meciuri ale echipei Everton.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here