Smiley face şcoala de vlogging cu cei mai buni profesori din România

În anul 10 al carierei sale solo, Smiley face pasul 1 în lumea vloggingului sub titlul Smiley Omul pe canalul său de YouTube, în prima fază asistat de cei mai de succes vloggeri din România.

Smiley

„Vreau să învăţ, aşa că voi avea întâlniri cu cei mai relevanţi oameni din industria asta din România, să aflu direct de la profesionişti ce înseamnă. E o provocare pentru mine. Dacă voi simţi că îmi place, mă apuc serios de treabă”, anunţă artistul Hahaha Production care este în plin proces de lucru la concertul său aniversar, de pe 1 iunie, de la Arenele Române şi la proiectul său aniversar #Smiley10, un adevărat maraton de lansări, confesiuni şi inovaţii care va ţine un an de zile.

După ani de zile în care a comunicat cu oamenii prin intermediul muzicii, al proiectelor de televiziune şi a experienţelor live din concertele sale, Smiley simte că a venit momentul să arate lumii mai mult din ce reprezintă Smiley Omul: Sunt prea mult pe TV şi prea puţin online, prea puţin pe YouTube, prea puţin conectat zi de zi la oameni”, îşi explică Smiley dorinţa de a-l arăta lumii pe Omul de zi cu zi.

Smiley Omul ia prima „lecţie de vlogging” de la Mikey Hash, vloggerul român care are peste 1 milion de abonaţi pe canalul său de YouTube. Elev silitor, Smiley Omul se va întâlni în următoarele episoade şi cu alţi profesori tot din rândul starurilor din lumea vloggingului românesc până se va simţi pregătit să-şi ia zborul singur în universul YouTube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here