Sore, Nicole Cherry şi Andrei Leonte, invitaţi la „O dată-n viaţă“

Cei trei artişti le au ca partenere de scenă pe Maria Dragomiroiu, Maria Butaciu şi Daniela Condurache, în ediţia din 3 aprilie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

Iuliana Tudor

Surprinsă plăcut de seriozitatea şi bucuria cu care reprezentanţii generaţiei tinere a muzicii pop-dance româneşti au intrat în rolurile de păstrători ai tradiţiei şi folclorului, Iuliana Tudor a ales ca, şi în această săptămână, O dată-n viaţă să aducă în faţa telespectatorilor tineri artişti al căror succes a depăşit graniţele ţării. Alături de ei, aşa cum ne-a obişnuit deja, trei dintre cele mai mari nume ale muzicii populare autohtone. O dată-n viaţă poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

A debutat la 10 ani, în emisiunea Ploaia steluţelor de la TVR 1, interpretând-o pe Natalia Oreiro. De atunci, a jucat în două dintre cele mai apreciate seriale pentru tineri din România şi s-a lansat în muzică, urmând atât o carieră solo, cât şi alături de colegii din Lala Band. Sore Mihalache, una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, vine pe 3 aprilie la O dată-n viaţă, unde va reprezenta Oltenia, alături de Maria Dragomiroiu.

Abia îşi făcuse Cartea de identitate când deja îşi cânta „amintirile” („Memories”), piesă ce a făcut înconjurul lumii pe Internet, adunând milioane de vizualizări. Vineri seară, Nicole Cherry îmbracă portul popular, pentru a arăta lumii întregi că poate aborda cu succes şi alt gen muzical. Alături de Maria Butaciu, vineri seară, Nicole va susţine zona Ardealului.

Câştigătorul primei ediţii X Factor din România, Andrei Leonte şi-a încercat norocul şi la selecţia naţională Eurovision, unde a fost foarte apreciat de fani. Vasluian prin naştere, Andrei se va bucura de compania Danielei Condurache, pe 3 aprilie, la O dată-n viaţă, alături de care va cânta şi va dansa moldoveneşte.

Ansamblul „Maria Tănase” din Craiova completează tabloul de vineri, asigurându-ne că vom vedea, şi în această ediţie, dansuri unul şi unul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here