Spectacol total în prima ediție „X Factor“

Concurenții „X Factor“ vor pune la bătaie toate armele în prima ediție din noul sezon al show-lui de la Antena 1, care va fi difuzată de la ora 20.30, imediat după Observator, pe 9 septembrie.

jurati-x-factor-prima-editie

Telespectatorii vor vedea cum va reactiona Carla’s Dreams, juratul cu fața nevăzută, la provocarea unei concurente îndrăznețe cu părul verde, de a cânta împreună, sau dacă Delia va fi impresionată de spectacolul de striptease al unui student la stomatologie.

De ce Horia Brenciu se va răzgândi în ultimul moment și, după un vot negativ, va decide în favoarea concurentului, cum va fi Ștefan Bănică fermecat de domnișoara Alexandra, ca în final să se ridice în picioare după prestația iubitului acesteia, toate acestea sunt întrebări la care prima ediție „X Factor” de vineri seara dă cele mai neașteptate răspunsuri.

Pe lângă un lung șir de glume și schimb de replici de-a dreptul savuroase între jurați, telespectatorii se vor delecta la „X Factor“ și cu apariții spectaculoase pe scena audițiilor. O concurentă trecută de prima tinerețe își va încerca și ea norocul în emisiune, dar va da și explicația halucinantă a „balansului său între Franța și România”, spre nedumerirea juraților.

Concurența în cuplu nu este benefică, dar ce poți face atunci când ambii parteneri vor să câștige „X Factor”? Alexandra și Mihai, o fostă membră a trupei XOXO și un concurent la Eurovision, iubiți în viața de zi cu zi, vor fi în competițiee pe scena „X Factor“. Rămâne ca juriul și publicul să decidă dacă asta este în folosul sau dezavantajul lor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here