„Star Chef“: Andreea Antonescu dezvăluie cum a ales numele fetiței ei

Andreea Antonescu și Florin Chilian vor să convingă telespectatorii că nu sunt talentați doar la cântat, ci și la gătit, așa că vin la „Star Chef”, emisiune difuzată sâmbătă și duminică, de la 12:00, de Antena Stars.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu își dorește atât de mult să câștige competiția desfășurată în bucătăria condusă de Nicolai Tand, încât face o promisiune îndrăzneață: dacă ea va fi învingătoare, va invita toată echipa emisiunii acasă la ea, în Los Angeles. Gătind și povestind cu Maria Simion, Andreea va povesti cum a ales ca fetița ei să poarte numele Sienna. „Eu mi-am dorit ca numele și prenumele să aibă aceeași inițială. Am stat și-am căutat. La un moment dat, fratele meu m-a întrebat ce părere am despre numele Sienna. I-am zis că îmi place, dar că parcă l-aș vrea un pic mai românesc. La aproximativ două săptămâni a venit Traian și mi-a zis că a găsit un nume și că i se pare interesant, Sienna”, povestește Andreea, care, uimită de această coincidență, a decis că acesta este numele potrivit pentru copilul ei.

Rivalul ei din această săptămână, Florin Chilian, declară că vrea să se mute în afara Bucureștiului, pentru că își dorește mai mult spațiu, dar și că detestă să fie prietenos. „De la o vreme, inteligența e semn de răutate în România”, mai spune artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here