Ștefan Bănică cere înțelegere și coordonare în privința obținerii avizelor ISU pentru sălile de spectacol

Aflat în turneul național ”Gură Taci”, Ștefan Bănică a intrat în direct la Europa FM ca să facă precizări legate de sălile de spectacole unde urmează să cânte: Craiova, Brașov, Suceava, Iași și Ploiești.

Stefan Banica

Ștefan Bănică a avut un spectacol la Sala Polivalentă din Craiova și a precizat că, deși au fost ceva probleme, sala are avizele necesare pentru acest show.

„După tragicul eveniment din 30 octombrie lucrurile sunt total neclare și au început peste tot să spună că nu se mai poate. Atunci, în mod normal, ar trebui să oprim tot, nu mai merge nimeni nicăieri până când nu se rezolva lucrurile astea. Eu cred că lucrurile se vor rezolva pe parcurs și treptat, bineînțeles oamenii trebuie să fie siguri că acolo unde merg nu există riscul să se întâmple, doamne fereste, ce s-a întâmplat”, a spus Ștefan Bănică.

În același timp, Ștefan Bănică a spus că va avea concert și la Ploiești, în sala care a fost închisă, iar trupa Holograf si-a amânat reprezentația din turnelul lor național, și că roagă autoritățile să fie înțelegătoare și să rezolve treptat aceste probleme.

”Vom rezolva și problema de la Ploiești. Știu că și colegii noștri de la Holograf au întâmpinat probleme, dar la ei a fost mai grav, chiar au anulat spectacolul, lucru care mi se pare impardonabil. Pentru că sunt niște oameni care muncesc, sunt niște oameni care plătesc chiria acolo, care fac niște contracte. Nu poți să vii cu o zi înainte și să spui că sala nu e ok. Nu spune nimeni să nu respecți normele și siguranța, dar nu poti să vii cu o zi înainte să spui, domne ne pare rău. Veniți cu o soluție. Așa gândesc și așa mi se pare normal”, a mai spus artistul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here