Tavi Iepan (Rezident Ex): „La toamnă lansăm un nou album“

Tavi Iepan, Sebastian Simonis și Mark Cross, trei dintre membrii Rezident Ex au fost marți, 24 martie, invitații lui Lucian Boariu la matinalul Rock FM, unde au vorbit despre planurile de viitor ale trupei.

rezident ex

Mark Cross, noul toboșar al trupei, a cântat de-a lungul carierei cu nume ca Helloween, Kingdom Come sau Ian Gillan, le-a povestit ascultătorilor Rock FM cum i-a cunoscut pe muzicienii de la Rezident Ex. „Din ce am văzut în Constanța, cred că există un public de rock important în această țară. Nu vă vom dezamăgi” a spus Cross.

Trupa va concerta miercuri, 25 martie, în Silver Church din București, concertul urmând să aibă un setlist echilibrat între piese consacrate și compoziții mai noi, cum ar fi Silent Space, Noi să fim noi, Lasă-mă să zbor, a declarat și fondatorul trupei, Tavi Iepan.

Iepan a dezvăluit că miercuri, pe scena Silver Church vor urca și invitații de la trupa Nimic întâmplător. „Este o trupă care în mod sigur în următoarea perioadă se va impune în peisajul muzical românesc” a afirmat chitaristul.

Următorul concert Rezident Ex va avea loc la Buzău, pe 26 martie. „Sperăm ca în viitor să avem mai multe show-uri și să putem merge în țară și să ne întâlnim cu toți fanii de rock” a spus Iepan la Rock FM. „Intenția noastră este ca în toamnă să ieșim cu albumul și vom încerca să avem mai multe orașe (cu concerte – n. red.), poate 10-12 orașe” a adăugat acesta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here