„Te cunosc de undeva“: Anca Ţurcaşiu şi Florin Ristei, moment emoţionant dedicat Mădălinei Manole

Noi transformări magice au pregătit concurenții sâmbătă, 12 martie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”. Dar și un moment special și foarte emoționant dedicat Mădălinei Manole, susținut de Anca Țurcașiu, alături de Florin Ristei și FreeStay.

anca turcasiu florin ristei madalina manole te cunosc de undeva

“A fost unul dintre cele mai spectaculoase momente din viața mea de interpretă. Pe scenă, de la primele note, am simțit ceva magic, ceva ce nu am trăit în viața mea! Parcă nu cântam, parcă respiram acele note. Am simțit ceva ireal, pentru prima oară în viața mea! Nu pot să-ți explic mai mult de atât. Cred că există ceva mai presus de noi”, spune Anca Țurcașiu, la coborârea de pe scenă, mai emoționată ca niciodată.

Transformările ediției vor fi, de asemenea, magice. Liviu Teodorescu îl va imita pe Stromae, cu “Papaoutai”, o piesă cu un mesaj sensibil, puternic și delicat pus în scenă, Feli Donose se va transforma în pasărea măiastră Maria Tănase, iar Nicoleta Nucă o va readuce la “Te cunosc de undeva!” pe fermecătoarea Marina Voica.

Paula Chirilă va interpreta un megahit al trupei Savage Garden, transformată în Darren Hayes, Geørge va fi Adam Levine, solistul de la Maroon 5, iar Rareș Dragomir va cânta în travesti precum Dalida.

Un rol contre emploi va avea de dus la bun sfârșit Anca Țurcașiu, în postura rapper-ului american Jason Derulo, Theo Rose va fi nonconformista Jessie J, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se vor transforma în Thomas Anders și Dieter Bohlen, componenții celui mai de succes grup german din toate timpurile, Modern Talking.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here