„Te cunosc de undeva“: George (Jorge) îi șochează pe Aradits și Temișan

George (Jorge) șochează sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare cum nu s-a mai văzut. Machiat, cu o perucă roșie și barbă albă, pe tocuri de 13 cm și cu o pereche de pantaloni extrem de scurți care îi lasă la vedere picioarele superbe, George va urca pe scena show-ului transformat în Azis, unul dintre cei mai de succes cântăreți din Bulgaria, un artist cu o sexualitate și imagine controversate.

jorge aziz copyright Gabriela Arsenie-Antena1_050216_TCDU9 Ed3_0174

Apariția lui George va lăsa pe toată lumea cu gura căscată, cei mai șocați dintre toți arătându-se jurații Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

„Este pentru prima oară când, la ‘Te cunosc de undeva’, se face un travesti la travesti. Bunicii din partea mamei sunt din Bulgaria, Aziz e din Bulgaria. Bunicii din partea tatălui sunt din Grecia. Deci eu sunt un machidon greco-bulgar. Cum partea artistică am moștenit-o de la tata și cum am fost mai apropiat de familia tatălui meu, acum am ocazia să aduc un tribut strămoșilor mei din Bulgaria“, spune George, amuzat.

LASĂ UN COMENTARIU