Trupa Amadeus a prezentat un cover al piesei „November rain“

Amadeus a lansat propria variantă a hitului „November rain“, semnat Guns N’ Roses, piesa cult a anilor ‘90, considerată o capodoperă a istoriei muzicii rock.

Amadeus - November Rain

Varianta Amadeus, interpretată de cele patru artiste la vioară, violoncel și pian, este completată de un videoclip dramatic, semnat de echipa The Brothers M, si filmat în câteva dintre cele mai spectaculoase locații din România, mai puțin cunoscute de turiști.

Mesajul piesei „November Rain“ este unul complex. O adevarată demonstrație de virtuozitate, noua producție Amadeus împletește sentimente contradictorii, vorbește despre iubire și gelozie, despre calm și revoltă, despre siguranță și incertitudine. Ploaia de noiembrie este melancolică, rece și apăsătoare, dar are puterea să revigoreze dorința de a schimba în bine ceea ce se întâmplă în viața noastră.

„Noi am crescut cu muzica trupei Guns N’ Roses, iar varianta noastră a piesei November Rain este un elogiu adresat acesteia și muzicii anilor rock glam. Dar November Rain înseamnă și momentul deciziilor categorice din viață. Pornim la drum alături de acel cineva căruia îi oferim toată încrederea. Ulterior se întamplă să ne lovim de un zid de dezamăgiri. Se ivesc tensiuni, discuții, iar deznodământul depinde de abilitatea fiecăruia de a se dărui celuilalt, mai mult decât așteaptă să primească”, explică Andreea Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus.

De doi ani de zile, Andreea a îmbrățișat profesia de life coach. Experiența ei in această zonă a contribuit la mesajul pe care grupul Amadeus il transmite prin aceasta piesă:

”Pasiunea nu e de ajuns, iubirea se construiește în timp, cu grijă și răbdare. Sunt multe cupluri care ajung să se despartă pentru că nu înțeleg asta și fug la primul obstacol. Viața este formată din griji și preocupări, și atunci când găsești bulgărele de lumină, trebuie să-l crești, să ai grijă de el și nu să îl iei ca și cum ți se cuvine. În fiecare zi, cu răbdare” – incheie Andreea Runceanu.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here