Trupa Jukebox a părăsit „Cronica Cârcotaşilor“

După 10 ani ca parte din echipa „Cronicii Cârcotaşilor“, trupa Jukebox a decis că este momentul pentru o schimbare şi reorientare din punct de vedere muzical şi artistic.

jukebox parasit cronica carcotasilor

„Au fost 10 ani în care am crescut mult datorită Cronicii, ne-am făcut prieteni, am învăţat foarte mult atât pe plan personal, cât şi profesional. Chiar dacă am spus ‘La revedere’,’Cronica Cârcotaşilor’ va rămâne mereu o parte foarte importantă din viaţa şi sufletul nostru“, a spus Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox.

Planurile de viitor ale trupei Jukebox includ proiecte curajoase: creaţie, producţie muzicală şi artistică, lansare de noi single-uri, participare la diferite emisiuni şi concursuri TV, crearea unui spectacol propriu marca Jukebox, un concept unic în România, dar şi acţiuni caritabile orientate mai mult spre comunitate şi dezvoltare durabilă.

‘Cronica Cârcotaşilor’ revine la Prima TV din luna martie, cu un nou sezon plin de cârcoteli şi multe surprize, dar la fel de tonică şi acidă cum o ştim cu toţii, iar Jukebox va putea fi revăzută ocazional la emisiune, în calitate de invitat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here