Trupa Shot se pregăteşte de lansarea primului EP

După ce au creat isterie cu primul lor single, „Buza de jos”, cei patru băieţi de la Shot se pregătesc acum pentru o nouă etapă importantă. Aceştia lucrează intens în studio şi în sala de repetiţii pentru lansarea viitorului EP.

Trupa Shot

Urs, Cale, Sorin şi Juno sunt super pasionați de muzică, dar şi de vlogging. Tocmai de aceea, în cel mai recent material publicat pe canalul lor de YouTube, Daily Shot, băieţii au dezvăluit puţin din cum a decurs munca la primul lor EP şi au prezentat o parte din echipa HaHaHa Production care se află în spatele materialului.

„În ultimul an am trăit foarte multe experienţe frumoase, complexe care ne-au unit şi au format Shot ca trupa pe care o știți astăzi. Tot ce am trăit pregătind primul nostru EP, pe care îl vom lansa în curând, va prezentăm în trei episoade. Săptămâna trecută aţi putut vedea momente, iar acum inspiraţie. În spatele succesului acestui proiect stau foarte mulţi oameni, iar în acest episod îi prezentăm pe câţiva dintre ei. Le mulţumim foarte mult pe această cale!”, au spus băieţii de la Shot.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here