Trupa Vunk îşi lansează noul album, „Hituri şi mituri“, în cadrul concertului „Un nou univers“

Băieţii de la Vunk aşteaptă cu nerăbdare concertul „Un nou univers“, de la Sala Polivalentă din Capitală, cel mai mare eveniment multimedia al anului, ocazie cu care Cornel Ilie va prezenta publicului şi noul album al trupei, intitulat „Hituri şi mituri“.

vunk un nou univers hituri si mituri

„Este ziua cea mai importantă din fiecare an, din punct de vedere artistic. Este Revelionul, Crăciunul, Paştele şi toate cad pe 7 octombrie. Este al patrulea an de Sala Polivalentă. În învăţământ, asta înseamnă că terminăm un ciclu şi trebuie dat un examen de absolvire. Cum este bacalaureatul, masterul, examenul de diplomă. Doar că mai frumos. Întrebările care nu mă lasă să dorm de câteva nopţi şi mă fac să mă trezesc după doar patru ore de somn sunt: ‘Vom putea face un spectacol mai bun ca anii trecuţi? Am învăţat să fim şi mai buni? Am învăţat din greşelile văzute sau nevăzute de public? Reuşim să facem cele trei inovaţii tehnologice pe care ni le-am pus în cap?’. Am emoţii. Avem emoţii. Deţinem emoţii mari şi le creştem să le eliberăm în seara de miercuri“, a spus Cornel Ilie.

Două tone de leduri, ecrane uriaşe, noi planete pe care spectatorii le vor putea atinge cu mâinile şi liderul trupei Vunk care va plana deasupra publicului la propriu şi va demonstra că într-Un Nou Univers puterea visului este mai mare decât cea a gravitaţiei sunt doar câteva dintre elementele spectaculoase ale show-ului pus în scenă de Vunk pe 7 octombrie.

11 pictori cu vârste între 12 şi 16 ani, elevi ai Şcolii de pictură de la Galeria Basil, au ajutat la construirea planetelor care definesc universul Vunk. Inspiraţi de tema spectacolului „Un Nou Univers” şi de motto-ul concertului, „E timpul să te întorci. La tine”, micii artişti au pictat sferele uriaşe care vor coborî printre toţi cei prezenţi la show-ul Vunk şi vor face astfel o promisiune în faţa universului şi a celor 5000 de spectatori: că nu vor abandona niciodată drumul care le este cel mai drag: pictura.

Scenografia digitală interactivă care va permite fiecărui spectator să schimbe show-ul după propriul său instinct, dar şi filmarea 360 de grade vor redefini termenul de concert, îi va da o nouă însemnătate, o nouă aşteptare.

„Sunt cel puţin trei inovaţii tehnologice pe care le experimentăm la spectacolul din 7 octombrie. Două dintre ele ar putea fi o piatră de hotar în viitorul spectacolelor din România”, explică liderul trupei Vunk.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here