Trupa Vunk va susţine primul concert din România sub forma unui eveniment multimedia

Trupa Vunk va pune în scenă pe 7 octombrie la Sala Polivalentă din Bucureşti concertul Un Nou Univers, primul din România care se va desfăşura sub forma unui eveniment multimedia, în care spectacolul muzicii se va împleti cu cel al tehnologiei.

Afis Vunk

Fiecare spectator se va simţi parte dintr-Un Nou Univers, pentru că mijloacele tehnice revoluţionare folosite pentru concertul VUNK din acest an vor asigura interactivitatea între trupă şi public, iar fiecare spectator poate avea rolul său într-un show care deschide porţile către un nou tip de exprimare artistică.

„Este timpul să te întorci. La tine” este mesajul pe care-l transmite trupa VUNK prietenilor muzicii sale: „Un Nou Univers este pentru cei care visează mai mult cu ochii deschişi decât cu ochii închişi, pentru cei care-şi doresc mai mult de la ei înşişi, pentru cei care au curaj să facă ceva pentru sufletul lor, Un Nou Univers este pentru cei care sunt sinceri cu ei înşişi”, explică Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Prin mixarea celor mai cunoscute hituri ale sale cu un spectacol uimitor de lumini şi tehnologie, trupa VUNK le va oferi fanilor săi o complexă experienţă artistică şi totodată cel mai potrivit loc pentru a-şi răspunde la una dintre cele mai profunde întrebări ale sufletului lor: „Cât de departe mergi ca să ajungi la tine?”

VUNK revoluţionează ideea de concert atât din punct de vedere al spectacolului de pe scenă, cât şi din punct de vedere al mesajelor şi al campaniilor. După ce şi-au invitat fanii în Oraşul Minunilor şi de-aici au plecat împreună Înconjurul lumii, după ce au format cea mai mare comunitate de „visători” pentru ca mai apoi să se oprească într-o zi – a Dorului, trupa VUNK deschide acum porţile către Un Nou Univers.

Afişul concertului Vunk Un Nou Univers, primul într-un format animat (gif), este un prim indiciu al inovaţiilor pe care această trupă le va aduce la spectacolul de pe 7 octombrie, de la Sala Polivalentă din Bucureşti. Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, la terminalele de plată Zebra Pay din întreaga țară și online pe iabilet.ro. Până pe 9 august, acestea au prețuri preferențiale ce încep de la 48 de ron, urmând să crească după această dată cu aproximartiv 25%.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here