TVR dă start show-urilor Eurovision 2017. Dan Helciug prezintă primul spectacol al Selecţiei Naţionale

TVR 2 transmite duminică, 5 februarie, de la ora 20.00, programul „Eurovision. Startul!“, primul show televizat din cadrul proiectului Eurovision 2017. Este vorba despre etapa de preselecţie care, în premieră pentru istoria concursului, este difuzată integral în cadrul unui show special, pentru publicul larg.

dan helciug eurovision romania 2017

Toţi concurenţii înscrişi la ediţia din acest an a concursului Eurovision, organizat de TVR, au fost invitaţi în Studioul 3 pentru a-şi susţine piesele live, în faţa juriului şi a camerelor de filmat. Au fost audiate 72 de piese, momentele live postate pe pagina oficială de Facebook Eurovision România înregistrând, în patru zile, peste 360.000 de vizualizări. Înregistrările integrale vor putea fi urmărite pe micul ecran în perioada 6 – 11 februarie, Dan Helciug fiind cel care ne va introduce în atmosfera concursului.

Emisiunile vor aduce o serie de interviuri cu artiştii, care vor dezvălui detalii inedite despre participarea la Eurovision România. Piesele vor fi difuzate zilnic la TVR 2 şi TVR HD, sub genericul „Eurovision. Concurenţii!“, de la ora 20.00 şi la TVR Internaţional (de la ora 17.30).

Seria de emisiuni debutează duminică, 5 februarie, când este programat show-ul „Eurovision. Startul!“. Pe parcursul a 50 de minute, fanii Eurovision vor afla de la Dan Helciug cele mai importante informaţii despre formatul concursului din acest an.

Cunoscutul artist va face cunoscute toate personajele importante, de la prezentatori la juraţi şi va prezenta etapele selecţiei naţionale, pe care TVR le va transforma în tot atâtea show-uri de televiziune.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here