VIDEO Adele a anunţat că noul ei album se va numi „25“

Cântăreața britanică Adele s-a adresat milioanelor de fani prin intermediul contului său Twitter, unde a publicat un text în care anunță că noul album se va numi „25” și va fi unul de „împăcare” cu ea însăși, transmite Agerpres.

adele album nou 25

„Precedentul meu album a fost unul de ruptură și, dacă ar fi să spun ceva despre următorul, aș spune că este un album de împăcare. Mă împac cu mine însămi”, a scris artista pe contul său Twitter, urmărit de 23,5 milioane de fani. „Recuperez timpul pierdut. Mă împac cu tot ceea ce am făcut și cu ceea ce nu am făcut”, adaugă interpreta baladei „Someone Like You”, ajunsă hit mondial.

Adele, care are în prezent 27 de ani, mărturisește că a 25-a aniversare a fost pentru ea o „cotitură”. „Ezitând între a fi o bătrână adolescentă și o adultă cu drepturi depline, m-am hotărât să devin cea care voi fi mereu”, a scris ea.

Fără să precizeze data lansării noului album, pe care site-ul muzical Billboard îl anunță pe 20 noiembrie, solista britanică a menționat lunga perioadă scursă de la precedentul său album, „21”, lansat în 2011: „Îmi pare rău că a durat atât, dar, știți, așa e viața”, arată cântăreața, mamă a unui băiețel născut pe 19 octombrie 2012.

Adele a făcut senzație duminică seară, când a dezvăluit, într-o reclamă difuzată în cadrul emisiunii X Factor, un scurt extras de 30 de secunde de pe ceea ce ar putea fi viitorul ei single. Videoclipul pe fond negru, în care apare textul pe care îl interpretează acompaniată doar de pian, i-a entuziasmat pe fani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here