VIDEO Alina Eremia și trupa Cred Că Sunt Extraterestru fac schimb de melodii în cadrul unui experiment muzical neașteptat

Alina Eremia, una dintre cele mai populare artiste din România, și trupa Cred Că Sunt Extraterestru, revelația scenei românești de undeground, sunt primii artiști din acest sezon care au acceptat provocarea de a face schimb de roluri în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei Blending Spirits.

Alina Eremia si CCSE

În cadrul acestui experiment muzical neașteptat, Alina Eremia interpretează în premieră, în propriul stil „Start Rec”, prima piesă a trupei Cred Că Sunt Extraterestru, o metaforă despre fuga de a te lupta cu tine. Cântăreața are o interpretare curajoasă și surprinzătoare a piesei, care i-a cucerit deja pe iubitorii stilului underground, păstrând expresivitatea mesajului central al piesei.

„A fost o experiență interesantă și sunt bucuroasă să fac parte din acest blend. Îmi place când lucrez cu artiști care se implică și care mă inspiră”, a declarat Alina Eremia.

De cealaltă parte, povestea de dragoste regăsită în versurile piesei „A fost o nebunie”, cântată până de curând de Alina Eremia, este reinterpretată acum de trupa Cred Că Sunt Extraterestru, într-un stil cu totul neașteptat, cu sound-uri și atitudine total diferite decât originalul, vorbind despre teama artiștilor de a nu fi tot timpul la înălțimea așteptărilor.

„A fost și este, în continuare, o nebunie toată provocarea aceasta. Ne bucurăm că ne-ați ales. Ne bucurăm că ne ascultați cu interes”, declară artiștii din trupa Cred Că Sunt Extraterestru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here