VIDEO Corina își perfecționează vocea pe piesele lui Adele

Corina se numără printre artiștii din România care își perfecționează vocea alături de Lucia Ciobotaru, unul dintre cei mai apreciați profesori de Complete Vocal Tehnique din Europa.

Corina si Lucia Ciobotaru

Cântăreața a început de o lună cursurile la Atelierul de Voce și a luat ca studiu de caz piesele lui Adele.

“Adele este o artistă pe care o admir foarte mult. Piesele ei sunt foarte grele și ai nevoie de o tehnică vocală complexă pentru a reuși să le cânți impecabil. Lucia este o profesoară minunată, alături de care învăț acum și mai multe lucruri ce țin de modul în care pot să-mi folosesc vocea. Ca artist, este important să nu mă limitez la ceea ce știu, să studiez încontinuu, să fiu mereu mai bună în ceea ce fac. Mă bucur că o am acum alături de mine pe Lucia”, a declarat Corina.

Lucia Ciobotaru lucrează cu mai mulți artiști din România precum Loredana, Nadir, Cornel Ilie și Ellie White. Lucia Ciobotaru este profesor autorizat de CVT (Complete Vocal Techique), are patru școli de voce în Olanda, lucrează cu unii dintre cei mai buni cântăreți și speakeri din Europa, iar în România predă Complete Vocal Technique (CVT) la Atelierul de Voce .

La școala se pot înscrie toți cei care vor să-și perfectioneze vocea, indiferent de stilul lor muzical, dar și orice persoană care lucrează în mod public cu vocea, fie că vorbim despre oameni de radio, televiziune, speakeri sau persoane din domeniul corporate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here