VIDEO Trupa Suede va lansa albumul „Night thoughts“ pe 23 ianuarie

Suede îşi vor lansa cel de-a şaptelea album din carieră pe 23 ianuarie. „Night Thoughts” vine la trei ani după precedentul disc, „Bloodsports” (2013).

Trupa Suede

Este un disc „classic Suede”, trupa ce a dus brit pop-ul către o altă dismensiune la începutul anilor ’90.

Temele abordate sunt specifice: viaţă, moarte, iubire, disperare, agonie şi, uneori, extaz. Cu toate acestea, cele 12 piese incluse pe Night Thoughts îţi dau senzaţii noi şi te fac să intri mai adânc, simultan, în trecutul, prezentul şi viitorul personal. Toate într-un echilibru aproape de perfecţiune.

The Independent i-a acordat 4 stele din 5, într-un recenzie, caracterizându-l „poate cel mai bun album Suede de până acum”. Trupa nu este străină de astfel de performanţe. Albumul de debut („Suede”, 1993) a câştigat, printre altele, un Mercury Prize, iar „Dog Man Star” (1994) a fost plasat în 2013 de către NME Magazine pe locul 31 în topul celor mai bune 500 de albume din toate timpurile.

Nights Thoughts a avut parte de o pre-lansare spectaculoasă, la Roundhouse, în Londra, în luna noiembrie a anului trecut: nu doar că Suede a cântat live noul material discografic în întregime, dar show-ul a inclus şi un scurt metraj special creat pentru acest album de către fotograful Roger Sargent. Filmul Night Thoughts se regăseşte în format DVD, pe ediţia deluxe a noului album Suede.

Sâmbătă, 23 ianuarie, de la 9 seara, în Club Control, puteţi asculta în întregime Night Thoughts, cu sprijinul Roton Music (unic licenţiat Warner în România), iar de la 10, mai mult brit-pop într-o ediţie specială Ground Control w. Leo.

„Night Thoughts” va putea fi achiziţionat din magazinele de specialitate, începând cu săptămâna viitoare.

Lista pieselor incluse pe albumul „Night Thoughts”:

When You Are Young
Outsiders
No Tomorrow
Pale Snow
I Don’t Know How To Reach You
What I’m Trying To Tell You
Tightrope
Learning To Be
Like Kids
I Can’t Give Her What She Wants
When You Were Young
The Fur & The Feathers

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here