Pe 18 noiembrie debutează seria edițiilor Bootcamp la „X Factor“

Săptămâna aceasta, la Antena 1 începe Bootcampul „X Factor”. Show-ul intră acum într-o nouă etapă, în care se formeaza grupele, rămân cei mai buni concurenți, cresc pretențiile, dar și momentele oferite pe scenă în fața celor patru jurați.

Juriul X Factor

Și, mai mult decât atât, „X Factor” vine de acum în porție dublă. Edițiile de Bootcamp vor fi difuzate de două ori pe săptămână, după cum urmează: vineri, 18 noiembrie, grupa lui Horia Brenciu – peste 24 de ani, miercuri, 23 noiembrie, grupa lui Bănică – grupurile, apoi vineri, 25 noiembrie, grupa lui Carla’s Dreams – fetele, miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieții, iar vineri, 2 decembrie, Duelurile din Bootcamp.

Anul acesta, etapa de Bootcamp vine cu noutăți absolute la „X Factor”, pentru prima dată jurații au avut libertatea să vorbească între ei și să își împartă grupurile, care până acum erau impuse de către producători. Tot pentru prima oară, în Bootcamp se va cânta acustic, cu The Colours, orchestra care îi va acompania pe concurenți.

Și, pentru că a crescut numărul juraților, în acest sezon scade numărul scaunelor pe care fiecare mentor le are la dispoziție în Bootcamp: 4 scaune per grupă, pe care fiecare trebuie să îi așeze pe cei mai buni. Tensiunea devine astfel tot mai mare, locurile sunt mai puține, iar pretențiile tot mai mari.

Așa se face că vinerea aceasta, telespectatorii Antena 1 au întâlnire cu grupa lui Horia Brenciu, cei peste 24 de ani. Cei care au trecut cu bine de audiții și se încadrează în această categorie au acum șansa să se pregătească și să ofere un spectacol total pe scena „X Factor”, cu care să-și convingă mentorul că merită un loc în următoarea etapă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here