Viorica din Clejani dezvăluie secretul tenului său perfect: „Folosesc o cremă de față făcută de mine, din seu de oaie“

Viorica din Clejani, pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea sâmbăta la “Te cunosc de undeva!”, are un ten perfect de care este foarte mândră.

Viorica din Clejani

“Secretul tenului meu sunt cremele pe care le folosesc și pe care mi le pregătesc singură, acasă, din seu de oaie sau untură de porc, dar și faptul că mă demachiez de fiecare dată înainte de culcare. Pentru mine, demachierea este sfântă”, spune Viorica.

Procesul de pregătire a cremelor nu este unul complicat. “Pun seul de oaie la topit, pe aragaz, apoi îl deșert într-un borcănel și îl las să se răcească. Adaug câteva picături de ulei esential de cocos sau de vanilie și crema-i gata. Se păstrează foarte bine la frigider. Important este să nu o faceți în cantitate mare, ci doar pentru câteva zile. Această cremă este foarte bună și pentru repararea pielii”, continuă Viorica.

Ca să aibă o piele frumoasă și sănătoasă, Viorica folosește pentru față și corp doar săpun de casă. “Este un săpun pe care îl pregătesc bunicile, la țară, și mi-l trimit la București. Este un săpun sută la sută natural, care conține plante, precum sunătoarea sau rostopasca. Și încă ceva, niciodată nu mă spăl pe față sau pe corp cu apă fierbinte. Doar cu apă rece. De asemenea, de două-trei ori pe săptămână, țin pe față și pe ochi comprese cu gheață”, mai spune concurenta de la “Te cunosc de undeva!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here