Viorica Macovei dezvăluie numele viitorului ei soț

Viorica Macovei și Raoul se întrec sâmbătă și duminică la „Star Chef” nu doar într-ale gătitului, ci și în declarații inedite. Așa se face că Maria Simion află de la cântăreața de muzică populară numele viitorului ei soț și când anume crede că se va căsători.

viorica macovei nume viitor sot

Nu trece mult, iar Viorica și Nicolai Tand se pun pe detaliat meniul de nuntă, în timp ce Maria își imaginează cum va arăta rochia pe care o va purta atunci când va fi invitată la marele eveniment.

Cântăreața nu ascunde nici faptul că i-ar plăcea să devină mamă: „Copiii reprezintă cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu”, declară ea. Tot la „Star Chef”, Viorica dezvăluie că își schimbă mașina odată la doi, trei ani, pentru că o folosește foarte mult. „Am făcut aproape 1.000.000 de km cu mașina în 12 ani de șofat”, spune artista, spre surprinderea tuturor.

Raoul, rivalul ei de la „Star Chef”, se mândrește atât cu aptitudinile de bucătar priceput, cât mai ales cu impresionanta colecție de magneți de frigider: are aproape 400.

Întrebat de Maria Simion când are de gând să se însoare, Raoul spune sincer: „Eu sunt încă la vârsta la care îmi doresc să mai copilăresc, să nu încurc pe nimeni”. El mai recunoaște că nu e nici gelos, nici posesiv, pentru că ambele defecte omoară o relație. „Dacă nu ai încredere în persoana de lângă tine nu poți s-o iubești”, e de părere cântărețul, care mai dezvăluie că a rămas în relații de prietenie cu fostele iubite.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here