Vizi Imre a prezentat videoclipul parodiei „Talalaic“

Compune muzică din liceu, are un playlist de peste 600 de piese, ştie să cânte în 10 limbi străine, iar acum Vizi Imre lansează melodia „Talalaic“, un pamflet despre lumea muzicală şi colaboratorii ei.

vizi imre talalaic videoclip

Fiecare artist îşi stabiliteşte priorităţile, unii dorindu-şi cu orice preţ să fie la radio şi la tv, să cânte ceea ce e în trend, însă pentru Vizi Imre au fost dintotdeauna mai importante mesajul şi conţinutul piesei.

Astfel, mai în glumă, mai în serios, Vizi a scris piesa „Talalaic“ şi a filmat şi un videoclip pitoresc, în zona Transilvaniei, regizat de Alecs Nastoiu.

Cu multă dragoste şi respect pentru natură şi lucrurile simple, Vizi s-a filmat atât într-un ţarc de oi, pe care le-a transformat în spectatori, într-o căruţă folosită drept scenă, cât şi pe câmp, locul unde artistul se simte cel mai liber şi de unde îşi culege inspiraţia.

„Vara e momentul lansărilor de piese cu videoclipuri la mare, cu puţine haine, ştiţi despre ce vorbesc. Eu nu sunt împotriva acestor lucruri, fiecare este ce fel de artist vrea, însă eu ţin foarte mult la mesajul transmis de versurile mele. Piesa ‘Talalaic’ e foarte veselă, nu vreau să fie cu supărare pentru nimeni. Trebuie luată ca atare, e un pamflet“, a spus Vizi Imre.

Prin acest videoclip, cu plasare de produse locale, precum caş, urdă şi palincă de la vecinul Georgel, Vizi îşi promovează şi satul în care a crescut, Batoş, din judeţul Mureş, încurajând astfel turismul în România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here