„Vocea României“: Replici tăioase, duete formidabile și multă distracție în cea de-a doua rundă de confruntări

Vineri, de la 20:30, continuă confruntările la „Vocea României“! Antrenorii s-au pregătit, au analizat calitățile vocale ale concurenților din fiecare echipă și au format încă șapte cupluri care se vor duela săptămâna aceasta pentru un loc în etapa următoare a competiției.

Antrenori Vocea Romaniei

Tudor, Loredana, Smiley și Moga vor fi inspirați de unul dintre concurenți și vor dezvolta o discuție complexă despre căsătorie și jocul de table, iar Smiley se va îndrăgosti de verbul a greși. ”Eu cred că tu ai studiat mai mult divorțuri până acum… La câte telefoane îmi dai noaptea, m-am săturat!”, va spune foarte serios unul dintre antrenori.

Tot vineri, vom asculta duete pline de energie sau sensibilitate, care-i vor face pe antrenori să se contrazică și să aibă reacții savuroase, iar printre piesele care vor fi interpretate se află Alive, Lost on you sau House of the rising sun. În ediția Vocea României de săptămâna aceasta vom afla ce îl va determina pe Moga să-i spună lui Tudor: ”În momente ca astea tind să iert multe lucruri” și vom urmări un moment extraordinar pus în scenă de două concurente care vor cânta o melodie de musical.

Momente amuzante, bucurie pentru cei rămași în competiție, lacrimi de tristețe pentru cei care vor pleca acasă, energie, foarte multă emoție, salvări în ultimul moment, replici tăioase, suspans, tensiune, decizii imprevizibile și foarte multă distracție! De toate aceastea, dar și de multe alte surprize vom avea parte vineri, într-o ediție extraordinară Vocea României, de la 20:30, numai la Pro TV

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here