What’s Up, despre prietena lui: „Are grijă să ajung întotdeauna unde trebuie“

Invitat luni, 11 august, la SummerKiss Costinești, What’s Up le-a povestit DJ-ilor Kiss FM Dan Fințescu și OLiX cum a luat naștere piesa Taxi.

What'S Up - SummerKiss

What’s Up le-a spus ascultătorilor că a fost adus de către prietena lui la studioul SummerKiss din Costinești.

„Înseamnă că ești un bărbat întreținut”, a observat Fințescu. „Nu neapărat întreținut, dar are grijă să ajung întotdeauna unde trebuie”, a spus What’s Up.

„Ăsta-i mare lucru. Măcar știe că, dacă te aduce ea, ajungi clar”, a zâmbit Dj-ul Kiss FM. „Chiar mă gândeam pe drum: sper să ajung de data asta”, a mărturisit artistul, care, iarna trecută, n-a reușit să ajungă în studioul lui Fințescu de la munte, în timpul campaniei WinterKiss.

What’s Up le-a povestit ascultătorilor Kiss FM cum a apărut piesa Taxi: „Acum un an și jumătate a luat naștere aceasta piesă. A trecut prin vreo cinci variante. Am scris o variantă singur, o variantă cu Marius Moga, o variantă cu Shift, o variantă cu toți trei… Într-o dimineață, m-am trezit pe la 4, nu mai aveam somn și zic: trebuie să fac ceva, să termin piesa, să fie cum trebuie. M-am uitat un pic la piesă, la toate cele cinci variante, m-am uitat un pic la ce trăiesc eu, am amestecat cum trebuie și a ieșit Taxi”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here