Wilmark, impresionat de o fetiţă din Craiova, la filmările pentru „KIDSing”

O fetiţă de 11 ani a reuşit să îl impresioneze pe Wilmark, juratul de la „KIDSing”, în timpul audiţiilor care au avut loc în Craiova. Arma ei secretă a fost pronunţia perfectă în spaniolă.

Wilmark

Mihaela Radu a interpretat piesa Rihannei, „Russian Roulette”, dar nu a reuşit să îl convingă pe pretenţiosul jurat Gabriel Cotabiţă. Drept urmare, acesta i-a cerut să cânte, a capella, un fragment dintr-o altă melodie. După ce Mihaela a ales să interpreteze o piesă din serialul ei preferat, „Violetta”, în limba spaniolă, Wilmark a fost cel care a vibrat instantaneu la auzul pronunţiei impecabile a tinerei artiste.

„E foarte important ca atunci când interpretezi o piesă într-o limbă străină să o faci bine, foarte bine. Prezinţi publicului un produs integral, poţi să ai o voce fenomenală şi o mişcare scenică impecabilă, dacă ‘scartai’ la capitolul pronunţie e mare păcat, strici din frumuseţea momentului. Mă bucur să aud o spaniolă curată”, a spus Wilmark.

Mihaela Radu - Kidsing

„KIDSing”, un format internaţional de succes, este unicul show din România dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor şi este difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D. „KIDSing” le aduce telespectatorilor atmosfera marilor concerte pe micul ecran şi, în acelaşi timp, emoţia legăturilor de familie.

Din juriul show-ului “KIDSing” fac parte Antonia, Wilmark și Gabriel Cotabiță. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu și Theo Rose, o tânără speranță a muzicii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here