„X Factor“: Adina Răducan, din echipa lui Brenciu, aniversare cu trei torturi

Se strâng rândurile la „X Factor”, iar marea familie a super show-ului devine mai unită ca oricând, chiar înainte de marea semifinală, difuzată vineri seara, de la 20:30, la Antena 1.

Adina Raducan si Horia Brenciu x factor

Adina Răducan, micuţa concurentă din categoria lui Horia Brenciu şi-a aniversat pe 16 decembrie ziua de naştere, iar emoţiile au copleşit-o încă de la primele ore ale dimineţii.

Aflată alături de colegii săi la ora de canto, Adina a fost năpădită de-a dreptul de emoţii în momentul în care Horia şi-a făcut apariţia cu un tort, cântându-i „La mulţi ani”.

„A fost o zi extraordinară, nici nu mi-o puteam imagina mai frumos. Am primit nu unul, nu două, ci trei torturi, pe care le-am savurat alături de prietenii mei de la „X Factor”. Tatăl meu, cel care este alături de mine în casa „X Factor” mi-a adus cel de-al doilea tort, pentru ca seara, „co-locatarii” mei să îmi organizeze o super-petrecere în casă. Bineînţeles, nu ne-a prins mai mult de miezul nopţii pentru că în această dimineaţă suntem deja la repetiţii pentru semifinală”, a declarat micuţa sărbătorită.

Deşi a primit o mulţime de cadouri, Adina a completat că cel mai preţios cadou pe care l-ar putea primi anul acesta ar fi trofeul „X Factor”. Deşi sunt mai mereu nedespărţite, mama Adinei nu i-a putut fi ieri alături, aşa că i-a trimis o mulţime de mesaje.

„La mulţi ani iubita mamei! Să-ţi dea Dumnezeu multă sănătate, putere de muncă şi multă încredere în tine, ca astfel să ajungi acolo unde îţi doreşti! Fie ca drumul tău în muzică să ajungă pe cele mai mari scene ale lumii, iar cu glasul tău să faci lumea să vibreze! Te iubesc mult-mult de tot, voi fi alături de tine întotdeauna şi te voi sprijini la nesfârşit!”, i-a urat mama şi pe pagina oficială a super show-ului „X Factor”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here