FOTO Vedetele au urmărit în avanpremieră filmul „Now you see me: Jaful perfect 2“

„Now you see me: Jaful perfect 2“, mult aşteptata continuare a filmului care a uluit o lume întreagă în anul 2013, a beneficiat de o avanpremieră spectaculoasă la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, la care trupa FreeStay a ocupat scena din centrul foaierului, iar numerele de magie au surprins invitaţii.

Alb Negru avanpremiera Now You See Me 2 Freeman Entertainment

Înainte de vizionarea filmului, Florin Ristei şi trupa FreeStay au susţinut un concert live în premieră la cinema, în timp ce carismaticul iluzionist Andrei Gîrjob a delectat invitaţii cu trucuri de magie imprevizibile. Pe toată durata recitalului, de la prima melodie a trupei, „Altfel de magie“, până la cel mai recent hit, „Las-o“, foaierul cinematografului a vibrat de bună dispoziţie şi energie debordantă.

Actul final susţinut pe marele ecran de Mark Ruffallo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan a trezit curiozitatea mai multor vedete de la noi, care s-au prezentat nerăbdătoare la evenimentul de lansare al filmului. Printre acestea s-au numărat: Matteo, Ana Maria Barnoschi, trupa Alb Negru, Mihai Chiţu, trupa Bambi, Flavia Mihăşan şi Amalia Ţîrcă, Criss şi Vlad, Jorge şi mulţi alţii.

„Now you see me: Jaful perfect 2“ ajunge în cinematografele din toată ţara din 17 iunie cu o nouă aventură formidabilă, care va ridica iluzionismul la nivel global. Producţia este distribuită pe marile ecrane de Freeman Entertainment.

LASĂ UN COMENTARIU