Imax a lansat un poster exclusiv „Batman v Superman: Dawn of Justice“

În aşteptarea premierei filmului „Batman v Superman: Dawn of Justice“, IMAX a lansat un poster exclusiv, care îi înfăţişează pe Batman şi Superman în război unul cu celălalt, în vreme ce lumea decide de partea căruia erou va sta.

batman v superman afis exclusiv imax

O parte dintre scenele din “Batman v Superman: Dawn of Justice” au fost filmate folosind camere IMAX, pentru a-i plasa pe spectator chiar în mijlocul acţiunii.

Temându-se că acţiunile lui Superman nu sunt controlate, Batman porneşte o luptă împotriva lui Superman, în timp ce lumea se frământă în legătură cu tipul de erou de care are nevoie cu adevărat.

Pe fondul luptei dintre cei doi supereroi, o nouă ameninţare, Doomsday, este creată de Lex Luthor. Depinde de Superman şi Batman să lase deoparte neînţelegerile dintre ei, împreună cu Wonder Woman, pentru a-i opri pe Lex Luthor şi Doomsday să distrugă Metropolis.

Lansarea în IMAX a “Batman v Superman: Dawn of Justice” va fi remasterizată digital în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi a sunetului caracteristice experienţiei IMAX, cu ajutorul tehnologiei patentate DMR (Digital Re-mastering).

Imaginile cu o claritate de cristal asociate cu geometria personalizată a sălii IMAX şi sunetul digital impresionant creează un mediu unic, care va face publicul să se simtă ca şi cum este în film.

LASĂ UN COMENTARIU