Iunie și iulie, lunile în care românii au cheltuit cel mai mult pe mâncare comandată

Pe fondul temperaturilor ridicate, românii rămași la birou vara aceasta au preferat să-și comande prânzul online. Astfel, în iunie și iulie comenzile de pe au crescut cu circa 30% față de lunile anterioare și, tot în această perioadă, s-au plasat cele mai ridicate comenzi, unele depășind valoarea de 1.600 lei.

mancare1

Conform informațiilor, top trei cele mai mari comenzi din iunie și iulie au valorat între 1.100 și 1.700 de lei, majoritatea realizate de la birou, în jurul prânzului, din București.

”Pe fondul temperaturilor ridicate, majoritatea dintre noi evită bucătăria de acasă și preferă să-și comande prânzul de la birou. Ce am observat, cumva diferit de anul trecut, este faptul că primim destul de des comenzi, tot de la birou, chiar și după ora 18:00”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România.

Potrivit Country Manager-ului Foodpanda, cele mai mari comenzi plasate anul acesta, în iunie, au fost pentru burgeri și au valorat 1.700, respectiv 1.500 lei, urmate de o comandă pentru pizza în valoare de peste 1.100 lei și plasată în luna iulie, toate din București.

O altă perioadă cu valori ridicate ale comenzilor a fost luna aprilie a acestui an, când s-au realizat două comenzi de circa 1.000 de lei fiecare, tot pentru burgeri și specialități libaneze.

Toate vârfurile de comenzi de anul acesta au fost plasate de pe varianta desktop a aplicației Foodpanda, cea mai utilizată în cazul comenzilor multiple, realizate de la birou de grupuri mai mari de persoane.

LASĂ UN COMENTARIU