Spectacolul „Dracula: Muzica și filmul“ îl aduce pentru prima dată la București pe compozitorul Philip Glass

Prezentat de Liveland, cu premiera pe 4 iulie, sub patronajul AmCham România, spectacolul „Dracula: Muzica și Filmul“ îl aduce pentru prima dată la București pe celebrul compozitor american nominalizat la Oscar Philip Glass, pentru a interpreta live, alături de Kronos Quartet, laureat la Grammy, coloana sonoră originală a filmului-cult Dracula (1931), cu Béla Lugosi în rolul principal.

DRACULA-_-MUSIC-AND-THE-FILM-SPECTACOL-620x330

Spectacolul „Dracula: Muzica și Filmul“ este o experiență audio-vizuală unică ce aduce laolaltă proiecția filmului-cult redigitalizat Dracula (1931), cu Béla Lugosi în rolul principal, și interpretarea live a coloanei sonore originale, compusă în 1998 de Philip Glass. Concertul îi reunește pe Philip Glass și cvartetul de coarde Kronos Quartet, sub bagheta dirijorului Michael Riesman.

O poveste despre pasiune și latura întunecată a iubirii, spectacolul sparge convențiile și reprezintă o experiență culturală excepțională. Cine-concertul a fost interpretat cu casa închisă la Opera din Los Angeles, la New York și la Londra. În anul 2012, Universal Pictures a inclus spectacolul în seria de manifestări prin care a sărbătorit 100 de ani de la înființare.

Premiera din 4 iulie este sold-out, în timp ce pentru spectacolul final din 5 iulie de la Teatrul de Vară Herăstrău mai sunt disponibile bilete la toate categoriile, online pe eventim.ro și în rețeaua Eventim.

LASĂ UN COMENTARIU