vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIOtilia a lansat videoclipul piesei „On fire“

Otilia a lansat videoclipul piesei „On fire“

Tânăra Otilia a lansat cel mai recent videoclip al său, realizat pentru piesa „On fire“, clipul fiind filmat de curând în Bucureşti.

otilia videoclip on fire

Timp de trei zile, echipa de producţie a filmat în mai multe locaţii, printre care pasajul Victoriei, pasarela Basarab şi Casa Vernescu. Pe timpul filmărilor, solista a schimbat mai multe ţinute extrem de sexy.

Otilia a avut de suferit din cauza filmărilor pentru acest videoclip, căci afară a fost foarte frig în seara în care a filmat pe pasarela de la Basarab.

„Mi-am dorit ca povestea videoclipului să fie una recentă, ce prezintă o posibilă transformare a unei femei după o deziluzie în dragoste. Eram în latex şi tremuram de fig. Mă rugam să termin cât mai repede filmarea pentru că nu mai rezistam“, a spus Otilia.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

1 COMENTARIU

  1. otilia tu eres la mehor de todo le actori del mundo, ti quero mucho, tu eres mui belissima y tenes una voce adorable <3 y quero de todo mi corason ser tu amiga <3 te beso

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.