EXCLUSIV Liviu Vârciu: „Vreau să petrec mai mult timp cu familia mea“

Liviu Vârciu, prezentatorul de la „Roata norocului“ și protagonistul emisiunii „Autobuzul lui Vârciu“, ambele de la Kanal D, are un sfârșit de an plin de evenimente pe plan profesional.

liviu varciu kanal d familie

Vedeta de la Kanal D nu a renunțat la muzică, prima lui dragoste, și ne-a acordat un interviu în exclusivitate, în cadrul căruia a vorbit despre cariera sa, dar și despre cum este Liviu Vârciu în spatele camerelor de filmat. Mai mult, el a spus că, pe lângă filmările pentru emisiunea „Roata norocului“, pregătește noi melodii și vrea ca până la sfârșitul acestui an să lanseze și un album.

Cum a fost în „Autobuzul lui Vârciu“?

A fost foarte bine, datorită faptului că am putut face suflete fericite. Am fost în acele locuri minunate din țară pentru a le găsi iubirea fetelor și iată că, pentru unele, Cupidon a fost generos. Nu pot decât să mă bucur pentru ei!

Am avut parte și de o semi-vacanță filmata, în care m-am simțit extraordinar. Mă bucur că a fost adus în România acest format de televiziune și sper să ne revedem în “Autobuzul lui Vârciu”, sezonul 2.

Cum ți se pare, din interior, noul sezon de la „Roata norocului“?

“Roata norocului” a fost pentru mine o dragoste la prima vedere. Din interior, este mult mai frumoasă și mult mai “rotundă” decât din exterior. Aici ne distrăm, râdem, glumim, facem oameni fericiti, îi premiem. Am foarte mulți fani care mi-au scris că atunci când se uită la emisiune uită de problemele pe care le au acasă.

Liviu Varciu - Kanal D

La Media Music Awards ai spus că nu ai avut o căsnicie fericită. La ce te-ai referit mai exact?

Nu am avut o căsnicie fericită și nu vreau să mai deschid acest subiect, pentru că s-a terminat. Faptul că s-a terminat înseamnă că nu a fost fericită. Andra îmi este foarte dragă și tocmai de aceea am simțit nevoia să împărtășesc cu ea acest lucru.

Adelina Pestrițu spune că ești imprevizibil, mama ta afirmă că ești rebel… Cum este, de fapt, Liviu Vârciu în viața de zi cu zi, când nu este în fața camerelor de filmat?

Liviu Vârciu este același om pe care îl vedeți și la televizor. Nu am jucat niciodată “teatru”, decât pe scena teatrului. În televiziune, Liviu Vârciu, ca moderator, este același cu Liviu Vârciu tatăl, prietenul… Cum sunt în viața de zi cu zi, așa sunt și în fața camerelor de filmat. Tocmai de aceea, lumea mă iubește sau mă urăște.

Pregătești și alte piese și videoclipuri pe sfârșit de an?

O mare parte din timp sunt în studioul de înregistrări, pregătesc și alte piese și sper să-mi termin albumul până la sfârșitul acestui an. Am pregătit și un scenariu pentru un film și sper să prindă viață acest proiect.

Ce planuri de viitor ai? Unde te vezi peste 10 ani?

Peste 10 ani mă văd în căsuța mea din pădure, cu familia mea lângă mine, prezentând tot o emisiune de divertisment. Vreau să fiu sănătos și să am mai mult timp liber, pentru a-l petrece alături de familie.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here