Bonusurile cu bani înapoi: Merită să le soliciți cazinourilor?

Bucură-te de avantajele oferite de bonusurile cu bani înapoi din cazinourile online și află când și de ce merită sau nu să le soliciți.

Asemenea bonusului de bun venit și a celorlalte tipuri de recompense și bonificații oferite de platformele online cu jocuri ca la aparate, bonusurile cu bani înapoi sunt un tip popular de bonus printre jucătorii din cazinourile online. Principalul avantaj (la vedere) este dat de faptul că jucătorului îi este returnată o sumă sau un procent din pierderile nete pentru o anumită perioadă de timp. Pe lângă acest avantaj principal, mai există și alte beneficii sau, un astfel de bonus nu este decât o modalitate de atragere a jucătorilor pe platforma de cazinou? Merită cu adevărat să optezi pentru o astfel de recompensă sau mai bine te orientezi către alte tipuri de bonusuri?

Avantajele și dezavantajele bonsului de tip Cash Back

Bonusurile cu bani înapoi pot fi acordate zilnic, săptămânal, lunar, dar la fel de bine pot fi valabile numai în anumite zile. În plus, obținerea acestuia este posibil să nu se facă din oficiu, ci printr-o extragere (bonificația fiindu-i acordată celui mai norocos) sau prin introducerea unui cod de bonus. Un alt avantaj oferit de acest bonus este dat de faptul că (în majoritatea cazurilor) nu necesită îndeplinirea cerințelor de pariere. Acest element îți oferă posibilitatea de a retrage banii fără a mai joci anumite jocuri sau să îi rulezi de un anumit număr de ori, ceea ce înseamnă, în multe situații, pierderea banilor.

Anumite cazinouri îți vor oferi un procentaj mare de returnare a banilor, dar, marea majoritate a platformelor online limitează suma pe care o poți solicita la o valoare maximă, care nu justifică pierderile pe care le-ai suportat. Pe de altă parte, poți identifica oferte procentuale scăzute cu limite ridicate sau chiar fără limite care, pe termen lung, îți pot da un impuls semnificativ în ceea ce privește procentul de plată. Printre dezavantajele observate de-a lungul timpului în cazinourile online care oferă un astfel de bonus se numără condiția ca jucătorul să fi pierdut întreaga sumă depusă pentru a primi un anumit procent înapoi. Asigură-te iei la cunoștință de astfel de situații, pentru că nu este corect față de jucător ca acesta să fie astfel condiționat pentru a primi un astfel de bonus.

Un alt dezavantaj este dat de faptul că o astfel de bonificație are nevoie de ceva timp (de obicei 30 de zile) până când plata în numerar este efectiv alocată contului de joc. În alte cazuri, jucătorii nu primesc o astfel de bonificație din simplul motiv că nu li s-a urmărit în mod corespunzător înscrierea și efectuarea depunerii pentru bonusul de bun venit. Ceea ce înseamnă că, în atare condiții, bonusul de bani înapoi este alocat după câteva luni.

Așa că, răspunsul la întrebarea din titlu este unul singur: merită să soliciți un astfel de bonus numai dacă îți sunt oferite niște condiții decente de alocare. Verifică întotdeauna momentul în care bonusul expiră, dacă acesta este condiționat, care sunt condițiile impuse și dacă bonusul cashback vine sau nu cu cerințele de pariere. Iar dacă există un cod bonus, folosește pentru că altfel nu primești banii înapoi. Dar mai ales, joacă în cazinourile licențiate pentru că toate bonusurile îți sunt garantate!

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here