Cea mai bună muzică pe care s-o asculți când te joci online

Ființa umană are nevoie să se exprime, să-și arate emoțiile, sentimentele și cele mai adânci secrete. Cea mai bună exprimare, pe care am reușit s-o găsim de-a lungul anilor a fost muzica. Aceasta este cea mai sensibilă formă de manifestare a emoțiilor noastre interioare.

Muzica reprezintă un barometru al psihologiei unei civilizații, a unei culturi. Oamenii se exprimă prin muzica dar și muzica poate avea diferite efecte asupra comportamentului nostru. Multe studii au arătat că diferitele stiluri pot influența în mod diferit comportamentul unei persoane. Muzica are o influență semnificativă în multe domenii. Ritmul muzicii este un factor folosit de pentru a influența comportamentul uman. Acest truc este folosit de creatorii de păcănele online. Cele mai reușite combinații la sloturi între muzica și teme veți găsi pe site-ul https://www.bestonlinecasino.com/ro/jocuri/sloturi/.

De ce este atât de important stilul muzical pe care îl ascultăm? Cum să alegem cele mai potrivite ritmuri ca să ne influențeze într-un mod pozitiv starea și comportamentul în timp ce jucăm online? Muzica are capacitatea de a afecta percepțiile și comportamentul, de a induce relaxare sau de a modifica excitarea psihologică, și de aceea importanța ritmului în cazinouri nu poate fi neglijată. Jucând online putem controla acest aspect ambiental conform  preferințelor noastre personale dar totuși, este bine să cunoaștem cum ne pot afecta psihologic diferitele ritmuri muzicale.

Muzica produce o reacție chimică datorită căreia nivelul dopaminei crește. Acesta este așa-numitul hormon al stării de bine. Adică exact ce se întâmpla și în cazul activității sexuale și al consumului anumitor droguri. Spre deosebire de acestea, muzica nu produce efecte secundare devastatoare. Atunci când ascultăm muzica preferată, intră în acțiune același mecanism de recompensă care acționează și în cazul celor ce joacă jocuri de noroc, atunci când câștigă sau în cazul dependenților de droguri, atunci când își iau doza dorită. Replicând același tip de senzații, muzica activează în creier circuite asociate cu sistemul nervos autonom și produce reacții chimice precum transpirația și excitarea.

Poate nu vi se pare potrivit, dar muzica clasică este cea care poate aduce cele mai multe beneficii asupra omului. Muzica clasică calmează, diminuând stări precum îngrijorare, tristețe și suferință. În comparație cu rock-ul, muzica clasică are o mulțime de sunete beneficiatoare și mărește IQ-ul, având și o influență importantă în orientarea spațială. Este dovedit științific că lecțiile de pian sunt superioare lecțiilor de utilizare a computerului din punctul de vedere al îmbunătățirii aptitudinilor de gândire abstractă ale copiilor. Ajută la creșterea productivității de aceea acest stil de muzica este recomandat pentru locurile de muncă. Muzica clasică stimulează sistemul imunitar, favorizând creșterea limfocitelor și în același timp este benefică pentru doamnele ce vor să slăbească deoarece reduce apetitul.

Unele tipuri de muzică pot produce pierderea simetriei dintre cele două emisfere cerebrale, dizabilități în învățare și comportament inadecvat, și pot duce la scăderea capacității de muncă la adult. Specialiștii consideră că aceste efecte sunt rezultatul ritmului muzicii. Pentru a avea efecte benefice, muzica trebuie să aibă anumite atribute, respectiv să fie suficient de complexă și să implice o activitate intensă a creierului.

Stând acasă, în fața calculatorului, aveți posibilitatea să alegeți exact ce să ascultați. Nu sunteți sub influența ambientului unui cazinou terestru. Poate că muzica clasică nu este tocmai potrivită pentru un joc de păcănele, dar acesta nu necesită o concentrare mare și abilități specifice, așa ca puteți alege un ritm mai agresiv.  Dar când vine vorbă de Blackjack sau Poker este bine să fiți concentrați. Un lucru este cert, muzica cu ritm rapid poate crește stresul și poate duce la mișcări grăbite și pariuri prea riscante. O muzică mai lentă o să vă relaxeze și vă va ajuta să luați deciziile corecte într-un ambient plăcut. Fiecare are preferințele sale muzicale, dar nu negați influența muzicii asupra creierului uman. Nu vă aruncați într-un joc strategic dacă sunteți nervos sau stresat. Acordați-vă puțin timp, ascultați muzica preferată și apoi intrați în joc, urmând stilul vostru propriu.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here