Cele mai populare sloturi cu tematică muzicală

Muzica face parte din viața noastră cotidiană. Am adoptat-o în majoritatea activităților pe care le desfășurăm. Indiferent că suntem la volan, la birou, că lucrăm pe șantier sau într-un cazinou, muzica este cea care ne oferă energie, ritm, liniște și voie bună.

Inclusiv jocurile video, jocurile de noroc online, jocurile mecanice, toate au integrate diferite melodii și linii melodice pentru acțiunile desfășurate. Se spune că atmosfera dintr-un cazinou este atât de liniștitoare pentru că toată muzica jocurilor este concepută în DO major.

Unii producători de jocuri de noroc, în special cei ce concep sloturile, au încheiat diferite contracte cu case de muzică și cu artiști consacrați pentru a integra diferite melodii și coloane sonore în jocurile dezvoltate. Astfel, au apărut foarte multe slot machines ce rulează pe fundal diferite melodii cunoscute ale marilor artiști și formații sau linii melodice din filme.

Cel mai popular slot cu tematică muzicală este cel ce integrează muzica formației Guns N’Roses. Odată ce ați accesat slotul, muzica tematică începe să ruleze. Cu siguranță vă va plăcea să ascultați Sweet Child O’Mine pe fundal în timp ce vă încercați norocul.

Karaoke Party este un alt joc de tip slot foarte popular în rândul practicanților de jocuri de noroc. Slotul video Microgaming are un playlist optimist și captivant. Fiecare melodie ce rulează în fundal vă face să bateți din picior în timpul jocului. Se știe că slotul are 5 role și 9 linii de plată care pot fi selectate.

Podiumul este încheiat de Motorhead slot. Acest slot video de la NetEnt este popular pentru că aduce un omagiu formației heavy metal Motorhead, care a fost o trupă rock engleză. Slotul vă va afișa imagini video autentice ale trupei în timpul jocului. Jocul vă permite, de asemenea, să activați modul rock și are o configurație neconvențională.

Știți că există un slot dedicat formației Kiss? Acest joc a ajuns în topul preferințelor jucătorilor datorită tematicii sale din trupele rock. Este un alt slot de marcă care este cunoscut pentru configurația sa unică cu 100 de linii de plată. Simbolurile colosale îi fac pe jucători să câștige mai multe linii.

Un producător de jocuri i-a dedicat lui Jimi Hendrix un slot video. Jucătorii vor fi introduși în atmosfera anilor `60, cu legendarul chitarist funcționând ca multiplicator.

Elvis Lives este un slot video destul de neconvențional, care se mândrește cu un total de 60 de moduri în care un jucător poate câștiga. Simbolul Elvis apare la orice rotire, făcând jocul mult mai interesant.

Nu putea lipsi un joc dedicat lui Michael Jackson, regele muzii pop. SG Interactive a dedicat acest joc regelui Michael Jackson și are o configurație tipică de slot video. Cele mai mari hituri ale lui Michael Jackson sunt rulate în fundal, ceea ce face ca jocul să fie o experiență grozavă.

Dj Wild Slot vă introduce în viața unui DJ de talie mondială. Videoclipul introductiv vă prezintă un avion care aterizează în Miami, iar petrecăreții umplu stadionul. Dați startul jocului, rotiți rolele și dați startul petrecerii.

Vezi lista cazinouri noi 2021 pentru a te bucura de noile jocuri de tip slots cu tematică muzicală. Distracția vine la pachet cu posibile câștiguri. Joacă cumpătat!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here