Neversea 2022 – in iulie, la Constanta

Cu putin timp in urma, organizatorii Neversea au anuntat perioada de desfasurare a editiei din 2022 a festivalului: 7-10 iulie.

Cu ultimele doua editii amanate (din 2020 si sin 2021), festivalul Neversea pare ca va readuce anul viitor buna dispozitie si bucuria muzicii pe plaja din Constanta. Desigur, la acest moment nu stim daca vor exista restrictii sau alte limitari impuse de autoritati, dar primul pas pentru organizarea festivalului a fost facut.

La momentul acesta au fost anuntate 3 variante de abonamente pentru cele 4 zile de festival:

  • General Access Basic – 104 euro (redus de la 184 euro ) + taxe
  • General Access Risk Free – 114 euro (redus de la 194 euro) + taxe
  • VIP – 260 euro + taxe

In premiera, exista posibilitatea de a achizitiona abonamentele si in rate (20-40 euro/luna). Detinatorii de abonamente cu optiunea Anytime sau Freedom Passport pot alege sa il foloseasca pentru editia din 2022. Detaliile complete sunt disponibile pe site-ul oficial Neversea. Foarte probabil acestea vor fi cele mai bune preturi, avand in vedere achizitia in avans.

Momentan nu avem niciun detaliu referitor la line-up, dar organizatorii promit ca pregatesc o editie memorabila.

In editiile Neversea de pana acum am avut parte de mari artisti locali si internationali care au oferit publicului show-uri de neuitat pe plaja festivalului. Pe scena principala au urcat, printre alti zeci de artisti: Dua Lipa, The Script, Jessie J, John Newman, Rita Ora, Sean Paul, Jason Derulo, Afrojack, Armin van Buuren, Steve Aoki, Tiesto

NEVERSEA FESTIVAL 7-10 JULY 2022

Travelers, the Island of Dreams will reopen the freedom gates this Summer. 4 days of music, joy and colorful sunrises. Sea you on 7-10 July 2022. ☀️Freedom is one ticket away: https://neversea.com/tickets

Posted by Neversea on Thursday, November 11, 2021

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here