Top sloturi muzicale pe care le poți juca la casino

Citește și află care sunt cele mai spectaculoase sloturi cu tematică muzicală și de ce merită să joci aceste jocuri. Top recomandări în articol.

Sloturile reprezintă categoria de jocuri cea mai populară în cazinouri, fiind preferată de 61% dintre jucători. Grație varietății acestora, jucătorii au la dispoziție o multitudine de opțiuni de relaxare. În plus, majoritatea cazinourilor despre care găsești recenzii online de calitate pe site-urile de specialitate le oferă jucătorilor acces gratuit la acest tip de jocuri.

Printre cele mai spectaculoase genuri de jocuri ca la aparate se numără și sloturile muzicale. Acestea sunt o categorie aparte, prezentându-le jucătorilor câteva caracteristici care le particularizează. În cele ce urmează îți vom prezenta cele mai atractive variante pe care le poți încerca în cazinourile online!

 

Care sunt caracteristicile care diferențiază sloturile muzicale de celelalte genuri?

Principalul element care evidențiază acest gen de jocuri este muzică. Aceasta reușește să le ofere jucătorilor un plus de adrenalină, așa cum este cazul sloturilor Motorhead, Guns’ n Roses sau Megadeth. Coloana sonoră a acestor jocuri include melodiile originale ale interpreților și formațiilor cărora le sunt dedicate aceste sloturi.

Majoritatea acestor jocuri prezintă un RTP avantajos, cu o valoare de peste 96%, așa cum este cazul The Phantom Curse – 96,57%, Jimi Hendrix – 96,90%, Megadeth – 96,97%, DJ Wild – 96,30% sau Karaoke Party – 96,10%.  Unele jocuri la aparate online le permit fanilor să se bucure de idolii lor la orice oră și să interacționeze cu aceștia într-un mod distractiv. Cele mai bune exemple în acest sens sunt sloturile “Elvis: the King Lives” și “Michael Jackson King of Pop”.

Fiind realizate de unele dintre cele mai cunoscute branduri din domeniu (Netent, Microgaming, Playtech), acestea se bucură de prezența caracteristicilor speciale. Printre acestea se numără rotirile gratuite, multiplicatorii, rundele bonus și cele de dublare a câștigurilor, precum și premii atractive. De aceea, un slot muzical constituie o alegere excelentă pentru a te simți bine și, în același timp, pentru a obține câștiguri.

 

Top sloturi cu tematică muzicală

Cele mai cunoscute jocuri ca la aparate cu tematică muzicală sunt “Guns’n Roses”, “Jimi Hendrix”, “Motorhead” (produse de Netent), “Megadeth” (Lender Games), “Phantom of the Opera” (Microgaming) și “Kiss” (WMS). Pe lista celor mai interesante sloturi muzicale se mai regăsesc și alte titluri precum “Dolly Parton”, “Esqueleto Explosivo 2”, “Michael Jackson King of Pop”, “Elvis the King Lives”, “DJ Wild”, “The Phantom Curse” și “Samba Brazil”.

“Guns’n Roses” a fost lansat în 2016 de Netent, dispune de 20 de linii de plată, 5 role, un RTP de 96,98% și oferă un câștig potențial de 225, 000 de monede. În plus, jocul oferă 10 rotiri gratuite și o multitudine de simboluri Wild. “Megadeth” este un slot din 2012 al companiei Lender Games, care are 40 de linii de plată, 5 role, RTP de 96,97% și oferă runde bonus, precum și un câștig de 50,000 de monede.

“Jimi Hendrix” este un slot de la Netent, care are 20 de linii de plată, 5 role, RTP de 96,90%, numeroase simboluri Wild și până la 12 free spins. Simbolurile Extra Wilds,  caracteristica Click Me și câștigul de 80,000 de monede au contribuit la popularitatea acestui slot. Toate aceste sloturi muzicale vin la pachet cu cele mai cunoscute hit-uri ale formațiilor și interpreților respectivi. Astfel, relaxarea în timpul jocului este garantată de muzica de calitate!

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here