miercuri, iulie 24, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNI3 Sud Est a lansat un lyric video pentru melodia „Adio“

3 Sud Est a lansat un lyric video pentru melodia „Adio“

După ce la sfârşitul anului trecut au lansat melodia „Tic tac“, băieţii de la 3 Sud Est revin acum cu un nou single, intitulat „Adio“.

3 sud est adio

Noua melodie a celor de la 3 Sud Est este însoţită de un lyric video şi a fost lansată alături de casele de discuri Cat Music şi 1Artist Music. Ca şi în cazul altor piese 3 Sud Est, single-ul „Adio“ este compus de Laurenţiu Duţă alături de Viorel Sipos şi Adi Colceru.

„Cu fiecare cântec lansat, retrăim aceleaşi emoţii. Parcă ar fi prima piesă din cariera noastră. Sperăm că v-am dat un fior sau că v-am făcut să dansaţi sau să visaţi când aţi ascultat ‘Adio’“, au spus băieţii de la 3 Sud Est.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.