Irina Flow lansează piesa ”Saka Saka”, alături de un challenge pe Tik Tok

Irina Flow lansează piesa ”Saka Saka”, alături de un challenge pe Tik Tok. Artista povestește ce activități și planuri are în perioada de carantină.

Irina Flow s-a autoizolat acasă și încearcă să se adapteze la perioada dificilă pe care o trăim cu toții, prin muzică și prin noi pasiuni. Artista și-a propus să le ofere oamenilor cât mai mult conținut online, începând cu lansarea piesei ”Saka Saka”, o producție DeMoga Music, disponibilă pe toate platformele digitale de streaming și pe canalul oficial de YouTube Irina Flow.

Artista a lansat odată cu piesa ”Saka Saka” și un challenge pe Tik Tok – #SakaSakaChallenge.

“Am pus mult suflet și energie în procesul de compoziție a piesei ”Saka Saka” și mă bucur de ceea ce am construit împreună cu echipa DeMoga Music. Chiar dacă trecem acum printr-o perioadă mai dificilă, noi încercăm să vă aducem un zâmbet prin muzica noastră. Sperăm să vă regăsiți în această piesă și să trecem cu bine peste această perioadă. Noi suntem alături de voi prin muzică.”, mărturisește Irina Flow.

Odată cu lansarea piesei ”Saka Saka”, artista a pornit un challenge pe Tik Tok, care poate fi preluat de pe contul oficial de Tik Tok al artistei și prin hashtag-ul #SakaSakaChallenge.

Irina Flow și-a propus ca în perioada aceasta, în care cu toții trebuie să stăm acasă, să aibă activități toată ziua, astfel că artista compune muzică, dar își descoperă și noi pasiuni, pe care își dorește să le împartă cu oamenii pe rețelele sociale. Printre noile pasiuni se numără
sportul, astfel că aceasta a lansat și provocarea unui antrenament zilnic de acasă, prin hashtag-ul #SakaFit pe Tik Tok.

”În această perioadă în care stau în casă, compun foarte multă muzică și mă descopăr din ce în ce mai mult pe mine, atât muzical, cât și emoțional. Profit de această ocazie și îmi
dedic timp și energie în dezvoltarea personală, dar și pentru a le oferi oamenilor cât mai mult content. Descopăr pe lângă muzică și alte activități care îmi aduc bucurii. Sportul și
gătitul sunt noile mele activități în casă, iar încet, încet, au devenit pasiuni în toată regula, pe care vreau să le shareuiesc cu toată lumea. Tocmai de aceea, aș vrea să vă invit la un antrenament de acasă, prin challenge-ul #SAKAFIT” de pe Tik Tok.”, declară Irina Flow.

Irina Flow este artist și compozitor la DeMoga Music. Primele două single-uri lansate de artistă sunt ”Tonight”, piesă difuzată de posturi radio și tv muzicale până în prezent și ”Royal”. Au urmat Zadi feat. Irina Flow – ”Your Attention” și ”Saka Saka”, cea mai recentă piesă. Ca songwriter, Irina Flow a colaborat și cu nume mari internaționale, în cadrul sesiunilor de studio din Untold Sessions by DeMoga Music și Dracula’s Songwriting Camp. Justin Jesso, Markus Schulz, HiLevelz, Duane Harden sunt doar câteva dintre numele internaționale alături de care artista a lucrat in studiouri.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here