Adda a lansat, alături de Shift, videoclipul melodiei „Vin sec“

La aproximativ două luni de zile după ce a colaborat cu Robert Toma şi Liviu Teodorescu pentru piesa „Tot ce mi-a rămas“, Adda revine cu o nouă melodie, „Vin sec“, interpretată alături de Shift.

adda shift videoclip vin sec

Versurile melodiei „Vin sec“ au fost scrise de Adda şi Shift, în timp ce de partea muzicală s-au ocupat Adda, Romeo Bejan şi Ionuţ Vasilache. „Vin sec“ este o coproducţie Baladda Records, DeMoga Music şi Cat Music.

„Piesa s-a făcut singură, în 10 minute. Am plecat de la studio, aveam o zi proastă şi, când am ajuns acasă, am început să cânt. Apoi m-am dus la laptop şi am scris versurile de parcă mi-ar fi dictat cineva textul. M-am întors la studio şi, împreună cu Romeo Bejan şi Ionut Vasilache, am făcut compoziţia, am tras vocile şi, mai târziu, a ajuns Shift, care a fost inspirat imediat, a scris strofa lui şi melodia a fost gata“, a spus Adda.

Noua melodie a Addei beneficiază şi de un videoclip regizat de Iulian Moga, care ne duce într-o lume ameţitoare, uşor bahică, exact ca în versurile piesei ce reprezintă o relaţie tumultoasă între personajele interpretate de Adda şi Shift.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here