Adda a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „De dorul tău“

Adda lansează piesa „De dorul tău“, o compoziție plină de sensibilitate, ce vorbește despre viața ei personală. Așa cum ne-a obișnuit, și pentru această piesă artista și-a scris singură versurile.

adda de dorul tau videoclip

Pentru melodia „De dorul tău“, Adda și-a imaginat ce ar face fără jumătatea ei, care i-a fost alături în fiecare moment, atât la bine, cât și la greu.

„’De dorul tău’ are o poveste amuzantă. Cătălin, soțul meu, trebuia să plece de acasă și eu i-am zis exact așa: ‘O să mor de dorul tău’. Mi-am dat seama imediat că acesta poate fi mesajul unei piesei, așa că m-am așezat la pian, iar restul a venit natural. În acel moment m-am gândit cum ar fi dacă am ajunge într-o situație critică în relația noastră și așa a luat naștere melodia“, a spus Adda.

Adda a scris versurile piesei „De dorul tău“ și a lucrat la producție împreună cu Șerban Cazan, Lucian Nagy și Marius Pop, în studiourile Hahaha Production. Fiindcă artista și-a dorit ca această melodie să aibă un sound aparte, a colaborat cu fetele de la Muse Quartet pentru a înregistra instrumentele live.

SAN (Anton Sandu) a regizat un videoclip dinamic, filmat în mai multe locuri din București și din afara orașului. Director de producție a fost Alexandru Pădurețu, iar de producția video s-au ocupat Cătălin Rizea și Cristian Puchiu. La scenariu au lucrat Adda și SAN.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here