Adda a lansat videoclipul melodiei „Dragă inimă“

La aproximativ patru luni după ce a lansat videoclipul „Lupii“, Adda revine cu un nou clip, realizat pentru piesa „Dragă inimă“, care a făcut parte din proiectul „Stările Addei“.

adda draga inima videoclip

În videoclip descoperim o Adda cu un alt stil, totul atent supravegheat de echipa ei de beauty. Videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu şi prezintă lupta interioară pe care o poartă inima cu evenimentele şi deciziile din viaţa fiecăruia.

„Dragă inimă“ este a doua coproducţie Cat Music şi BalAdda Records, casa de producţie a artistei. La muzică au compus Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Ionuţ Vasilache Yogi şi Şerban Cazan, versurile sunt scrise de Adda, Liviu Teodorescu şi Adrian Popescu (Cuza), iar mix-masterul este făcut de Mădălin Roşioru.

„Am scris ‘Dragă inimă’ acum doi ani. M-am gândit la inimă şi la cum trece ea prin toate încercările vieţii. Cum rezistă ea provocărilor şi trece de toate încercările, cum e ea inocentă şi speră că o să fie mai bine, indiferent de situaţie. Uneori, doar inima rămâne pozitivă şi crede că totul o să fie bine, căci de altfel, mereu e în război cu mintea. Ea tot încearcă şi încearcă, nu se lasă până nu obţine ce-şi doreşte. Piesa asta e o scrisoare deschisă către inima mea“, a spus Adda.

Videoclipul „Dragă inimă“ este în memoria lui Ionuţ Popescu, regizorul primului sezon din „Stările Addei“, decedat în urma tragediei din Colectiv.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here