Adda a lansat videoclipul melodiei „Lupii“

Adda lansează „Lupii“, o piesă despre curajul de a-ţi urma visele, indiferent de obstacolele întâmpinate, despre puterea de a continua pe drumul ales.

adda videoclip lupii

Adda a compus versurile melodiei după ce a fost inspirată de un refren din folclor pe care l-a şi folosit, iar piesa este scrisă de Liviu Teodorescu, Robert Toma şi Ionuţ Marius Vasilache (Yoghi), producători ce apar şi în videoclip.

Videoclipul poartă semnătura lui Bogdan Daragiu şi este produs de Cristian Puchiu. În clip, lupii sunt reprezentaţi de Georgiana Tudorache şi Pyciu, iar oiţele sunt reprezentate de Dana, Alex şi Răzvan Doroftei, întruchiparea binelui şi frumosului pe pământ.

„Am scris piesa asta în cel mai greu moment din cariera mea, un moment în care toată lumea m-a trântit la pământ. M-am descurajat văzând că anumiţi oameni îţi sunt aproape doar când eşti bine şi uită de tine când eşti jos. M-am întristat să văd câtă ură şi judecată există între oameni. Melodia asta este, de fapt, o rugăciune, din versuri reiese că ciobanul este, de fapt, Dumnezeu. Trebuie să recunosc că, în momentul în care am început să scriu ‘Lupii’, am vrut să mă las de muzică, dar în timp ce puneam pe hârtie ‘dă-mi putere să mai cânt, ca să nu mai curgă lacrimi pe pământ’, mi-am dat seama că nu vreau cu adevărat asta. Mi-am dat seama că eu scriu muzică pentru oameni, ca să se regăsească în stări şi sentimente şi să le transmit, într-un fel sau altul, că nu sunt singuri, că şi alţii trec prin întâmplări similare. Şi vreau să le spun că, orice s-ar întâmpla, totul o să fie bine, că nu trebuie să renunţe la visele lor, indiferent de ce greutăţi întâmpină“, a spus Adda.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here