duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAdda a lansat videoclipul melodiei „Oglindă, oglinjoară“

Adda a lansat videoclipul melodiei „Oglindă, oglinjoară“

După ce am retrăit toate sentimentele şi am trecut prin „Stările Addei“, iată că artista ne impresionează din nou cu o piesă de suflet, denumită sugestiv „Oglindă, oglinjoară“.

adda-oglinda-oglinjoara

Scris şi interpretat în stilul caracteristic al Addei, noul single se adresează tuturor celor care nu-şi mai găsesc locul, care nu mai ştiu cum să meargă mai departe, amintindu-le să nu uite niciodată de iubirea de sine.

„Am scris piesa în aceeaşi perioadă în care a luat naştere şi ‘Lupii’, într-o perioadă mai tristă din viaţa mea. M-a ajutat foarte mult, pentru că am reuşit să-mi recapăt încrederea în mine. Mesajul piesei este să te iubeşti pe tine, să ai curajul să-şi asumi ceea ce eşti, nu ce vor ceilalţi să fii“, a spus Adda.

Versurile melodiei sunt scrise de Adda, iar la producţia piesei au lucrat Şerban Cazan, Florin Boka şi Lucian Nagy de la Hahaha Production. „Oglindă, oglinjoară“ poartă semnătura Baladda Records şi Cat Music. Videoclipul a fost realizat de Iulian Moga.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.