miercuri, iulie 24, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIADDA lanseaza "Suntem femei", o declaratie muzicala dedicata femeilor

ADDA lanseaza „Suntem femei”, o declaratie muzicala dedicata femeilor

ADDA lansează de ziua ei „Suntem femei”, un statement muzical cu un mesaj sensibil, dar puternic, în care reciprocitatea și curajul sunt subiectul principal. „Suntem femei” se va regăsi pe „Artă, viață și iubire”, album ce urmează să fie lansat în curând de către artistă.


Piesa asta este despre și pentru femeile puternice. Care au voce! Care nu acceptă să fie considerate niște făpturi gingașe fără apărare și atât. E despre și pentru femeile cu atitudine care luptă pentru ele și care deși au răni adânci, pot iubi din nou. Este despre și pentru femeile care au nevoie de dragoste, nu de cadouri scumpe. E despre și pentru femeile care au căzut de 10 ori și s-au ridicat de 11”, declară ADDA, care a implinit astazi 28 de ani.

Linia melodică și versurile sunt compuse de către ADDA, muzica este creată de către ea împreună cu Georgian Idriceanu, iar single-ul este produs de către Georgian Idriceanu.

În septembrie, ADDA a lansat intro-ul ce anunța primul album din carieră: „Artă, Viață și Iubire”. Au urmat apoi „Ce am cu tine”, „Cum doare o inimă”, „A fost odată ca-n povești”, „Răsărit”, „Plâng în hohote”,  „Grădina”, „Dacă” și “Lacrimi”, o piesă inspirată din povestea nebună de dragoste pe care artista o trăiește alături de soțul ei.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.