luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAdela Popescu a lansat, alături de Sorana, videoclipul melodiei „Curaj“

Adela Popescu a lansat, alături de Sorana, videoclipul melodiei „Curaj“

„Dacă ai curaj, apar minunile“, crede Adela Popescu, iar acesta este și mesajul videoclipului lansat pentru piesa „Curaj“, interpretată alături de Sorana. Videoclipul, în regia lui Bogdan Păun și Alex Mureșan, a fost inspirat de sportivii paralimpici, care, în ciuda dizabilităților, nu numai că duc o viață normală, dar au curajul de a visa că-și pot depăși limitele și astfel ajung la performanță.

adela popescu sorana videoclip curaj_Credit foto Alex Matei (6)

Versurile piesei sunt scrise de Marius Moga, Robert Toma și Sorana Păcurar, care au semnat și muzica, împreună cu Mădălin Roșioru. Filmările clipului au avut loc în trei locații: pe Calea Victoriei, într-un complex rezidențial și pe heliportul Crystal Tower din Capitală.

„Piesa ‘Curaj’ este una de dragoste. Iubirea este cel mai frumos sentiment din lume. Însă, mesajul pe care dorim să-l transmitem este: ‘Ai curaj să-ți urmezi visul, ai curaj să-ți construiești viața așa cum dorești! Ai încredere în tine’“, a spus Sorana.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.