luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAdelina şi Bill au lansat un lyric video pentru piesa „Hoţule“

Adelina şi Bill au lansat un lyric video pentru piesa „Hoţule“

Adelina şi Bill formează noul duo fresh şi au toate datele pentru a primi curând eticheta de “most wanted” în industria muzicală de la noi. Cu un ritm jucăuş, plin de umor, care îţi captează atenţia de la primul beat, piesa “Hoţule” ţinteşte să “răpească” locuri fruntaşe din topurile difuzărilor radio.

adelina bill hotule

Piesa “Hoţule” este produsă de Bill, Sever Staicu şi Teddy Theodor Pogorevici şi spune povestea inimilor furate de către răufăcători ai iubirii.

Adelina s-a declarat extrem de entuziasmată de lansare: “Sunt foarte bucuroasă să cânt piesa ‘Hoţule’ împreună cu Bill. Este o piesă care nu te lasă să stai jos”.

“’Hoţule’ a constituit o provocare, mai ales că eu provin din zona hip-hop şi am ieşit astfel din zona mea de confort. Mi-au plăcut elementele balansate prezente în compoziţie şi vibe-ul fresh pe care îl transmit. Este o piesă funny”, a adăugat Bill.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.